• magyar  | english  | deutch      
 • Axis

  CAD-CAM CNC Kft.

  Kérjen árajánlatot!

  +3630 2814011

  Nyitva: Hétfőtől - Péntekig 6-16 óráig.

  email: info@axiscnc.hu

  Cégünk

  Ismerje meg cégünket!

  Dinamikusan fejlődő, nagy gyártástechnológiai tudásbázissal, 15 éves forgácsolási múlttal rendelkező vállalat. Fő profilunk nagypontosságú precíziós fogácsolt gépalkatrészek, készülékek, alkatrészek gyártása egyedi kis-, közepes sorozatban, valamint nagy bonyolultságú és magas minőségi színvonalat képviselő gépalkatrészek gyártása. Ennek révén a vállalat neve egyre szélesebb körben vált ismertté mind belföldön, mind külföldön.
  Cégünk mindig nagy hangsúlyt fektetett a megrendelők által irányunkban támasztott követelményeknek való minél magasabb színvonalú megfelelésére, a minél jobb és szélesebb körű kiszolgálásra. Amit mindig szem előtt tartunk mind a gyártásban, mind az üzleti életben:
  Elkötelezettség a vevői elégedettség iránt Elkötelezettség az etikus üzletvitel iránt Elkötelezettség a környezettudatos megoldások iránt A tudás és tapasztalat permanens fejlesztése Kutatás és fejlesztés támogatása a forgácsolás területén
  Annak érdekében, hogy mindezt egyre magasabb színvonalon végezhessük, nagy összegű beruházásokat hajtottunk végre. A folyamatos fejlődés, a gyártásszervezés elősegítésére számítógéppel támogatott rendszert vezettünk be. Ezáltal könnyebb és gyorsabb beavatkozás nyílik a folyamatokba, lehetővé teszi a központosított rajz-, technológia- és dokumentációkezelést. A jobb kommunikáció érdekében partnereink részére naprakész web-alapú hozzáférést készítettünk rendszerünkhöz. Feltett szándékunk, hogy jelenlegi termelésirányító rendszerünket vállalatirányítási rendszerré fejlesszük.
  Gépparkunkat, mérő eszközeinket, régi megmunkáló gépeinket modern, gyors és pontos gépekre cseréljük, mivel ez a precíz megmunkálás alapja. Cégünket mindig a „pontos és gyors” munkavégzés jellemezte, mely erényünké és védjegyünké vált.

  Történet

  Újabb mérföldkő

  Nagy darabszámú sorozat gyártásra alkamas, hatékony termelékenységű Chiron FZ12W paletta váltós cnc megmunkáló központ beszerzése és üzembe helyezése. Ezáltal azoknak a piaci szereplőknek kínálunk megoldást akik forgácsolói kapacitás bővítési, határidő és minőségi gondokkal küzdenek jelenleg.

  Lépésről lépésre

  Mint minden első lépéseit próbálgató cég, mi is szép lassan minden lépcsőt végig járva haladtunk egyre előrébb a kitűzött céljaink megvalósítása felé. Amelyet az azóta eltelt idő bebizonyított, hogy rendkívül jó döntések voltak és helyes irányt választottunk a cég fejlődésének szem előttartásával.

  Cégalapítás

  2010-ben az év utolsó munkanapjaiban azon fáradoztunk, hogy a jól megjegyezhető név választás után bejegyeztethessük a cégünket a cégbíróságon. És teljes erő összpontosítással el indulhassunk egy nehéz és gyümölcsöző örömteli úton, a leendő megrendelőink megelégedésére.

  Az első cnc gépbeszerzés

  Egy rendkívül fontos mérföldkö a cég törtenétnetében amikor a világ gazasági válság idején meghoztuk a döntést, hogy vállakozás indításába fogunk. Amikor a gazdasági szereplők többsége egyáltalán nem vagy visszafogta jelentősen a beruházásait, mi akkor vásároltuk meg az első CNC megmunkáló központunkat és ezután alapítottuk meg a forgácsoló cégünket nem sokára.

  Miért mi?

  A titok, hogyan leljünk örömet munkánkban, egyetlen szóban rejlik: kiválóság. Ha az ember tudja, hogyan csináljon valamit igazán jól, máris örömét leli benne."

  Csapatunk

  Peregi Zsolt

  Ügyvezető igaztó:
  A cég vezetése kapcsolatos teendők mellett, CNC forgácsolói feladatokat is végzek.

  -

  CNC forgácsoló:
  Ez itt az Ön fényképének a helye, ha szeretne csapatunk tagja lenni.

  -

  CNC forgácsoló:
  Ez itt az Ön fényképének a helye, ha szeretne csapatunk tagja lenni.

  -

  CNC forgácsoló:
  Ez itt az Ön fényképének a helye, ha szeretne csapatunk tagja lenni.

  Axis CAD-CAM CNC
  prezi

  Partnerek véleménye

  Tisza-Konstruckt Kft.

  Együttműködéseink alkalmával végig üzleti partnerként segített. Szakmai tudásukat és véleményüket nem erőltették ránk, a csapatunk elvárásaira szabva mindezt úgy, hogy a kiadásainkat jelentősen csökkenthettük, és a cégünk eredményessége nőtt.

  GYárfás Sándor

  Physilab Kft

  Fontos, hogy árértékben azt a szolgáltatást kaptuk amit elképzeltünk, és a végig segítőkészek voltak. Számunkra az együtt működésből kiderült, hogy az Axis CAD-CAM CNC Kft a kis, és kezdő cégekre is éppúgy oda figyel, mint a nagyvállalatokra. A cégem és a magam nevében köszönöm a lelki ismeretes, odaadó, figyelmes, segítőkész munkáját. Nyugodt szívvel bátran ajánlom másoknak, akik még csak most tervezik, vagy most kívánnak alkatrészeket készíteni vagy egyéb szolgáltatásaikat igénybe venni.

  Balaskó Péter

  Társadalmi célok

  A cég tulajdonosai és munkatársai tudják, hogy nem elég csak kiemelkedő gazdasági teljesítményt és üzleti tevékenységet folytatni, hanem a cég kötelessége a sokrétű társadalmi szerepvállalás. Felismertük hogy, meg kell találni azt az utat, amely a humán értékek meg ismeréséhez vezet.