• magyar  | english  | deutch      
 • Axis

  CAD-CAM CNC Kft.

  Kérjen árajánlatot!

  +3630 2814011

  Nyitva: Hétfőtől - Péntekig 6-16 óráig.

  email: info@axiscnc.hu

  Adatvédelmi szabályzat

  Általános információk
  Tisztelt Látogatónk! Amikor Ön az AXIS CAD-CAM CNC Kft internetes honlapját látogatja, eközben személyes adatait is eljuttatja számunkra.

  Személyes adatai (vagyis azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók) két módon kerülhetnek a kezelésünkbe: egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben, másfelől Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait, a honlap használata során.

  Honlapunkat úgy alakítottuk ki, hogy az megfeleljen a vonatkozó tartalmi és formai egységesítési követelményeknek. Ennek során arra törekedtünk, hogy az Ön személyes adatainak kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezésének megfelelően történjen. Az weboldalak használata során az Axis CAD-CAM CNC Kft. részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára. Honlapunkról kiindulva további honlapokat is elérhet. Ezekben az esetekben Ön honlapunkat elhagyja, átlép a másik honlapra, és adatainak kezelése attól fogva ott történik. (Böngészőprogramja mutatja a képernyőn, hogy Ön éppen hol jár.)

  Az átlépés után az Axis CAD-CAM CNC Kft. nem vállal felelősséget adatainak kezeléséért. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@axiscnc.hu e-mail címen. A jelen általános adatkezelési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A weboldalaink böngészésével, elfogadja az Axis CAD-CAM CNC Kft. általános adatkezelési elveit. A weboldalak használata során az Axis CAD-CAM CNC Kft. részére és rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára. A weboldalak böngészése folyamán technikai információk kerülhetnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat az Axis CAD-CAM CNC Kft. kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére.
  Felhasználási feltételek
  A www.axiscnc.hu weboldal az Axis CAD-CAM CNC Kft. on-line kiadványa. Minden jog fenntartva! A weboldalon található anyagok, írások, műszaki dokumentációk és illusztrációk bizonyos elemei az Axis CAD-CAM CNC Kft. művei, melyek szerzői jogvédelem alatt állnak, azok után közlésével, másolásával kapcsolatos minden jogot fenntartunk. Az Axis CAD-CAM CNC Kft. fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A honlaphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Az Axis CAD-CAM CNC Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a honlap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése.

  A honlap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a honlap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára. Az Axis CAD-CAM CNC Kft. oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá az Axis CAD-CAM CNC Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül a honlap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is tilos. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az Axis CAD-CAM CNC Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését. A honlapról információkat átvenni csak a honlapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
  a) nem módosítja az eredeti információt b) a honlapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti. Pl.: Forrás: www.axiscnc.hu
  Egyéb információk
  A www.axiscnc.hu domain név szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag az Axis CAD-CAM CNC Kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges. A honlapunkon felhasznált információk és saját fotóink szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.
  Az Axis CAD-CAM CNC Kft. pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.
  Axis CAD-CAM CNC Kft.
  A honlapot készítette: Peregi Zsolt
  Üzemelteti: Axis CAD-CAM CNC Kft.
  info@axiscnc.hu